VOORGERECHTEN
Brood
Broodplankje met aioli en kruidenolie  4,50
Plukbrood (warm plukbroodje gevuld met kruidenboter en brie)  5,50
Soepen (huisgemaakt)
Soep van de dag
 5,50
Mosterdsoep V  5,50
Uiensoep  5,50
Koud
Vis trio (gerookte paling, Hollandse garnalen en gerookte zalm)   15,50
Rundercarpaccio (met pijnboompitjes, salade, bunkerkaas en truffelmayonaise)  11,50
Hollandse garnalen met wiskeysaus  13,50
Sharing (verschillende hapjes, samengesteld door de kok, voor min 2 personen)  p.p.  13,50
Salades
Salade biefstukpuntjes (op Oostersewijze bereid met groenten)  13,50
Salade trio vis (frisse salade met gerookte forel, Hollandse garnalen en gerookte zalm)  15,50
Salade Falafel (gewokte groenten en humus) V  11,50
Salade wilde gamba (licht pittige knoflook gamba’s 5 stuks met gewokte groenten)  15,50
*Kan ook als maaltijd salade €3,50 extra
   
 Alle koude voorgerechten en salades worden geserveerd met toast
   
   
Warm
Gegratineerde paddestoelen (op Provençaalse wijze met knoflook en brood)  V   9,50
Gebakken camembert (geserveerd met crostini’s, rucola en cranberry compote) V   8,50
Wilde gamba`s ( 9 stuks in licht pittige knoflookolie en brood)  13,50
Risottoballen 3 stuks (truffelmayonaise, kaas en rucola)  10,50
HOOFDGERECHTEN
Vis
Papilotte met Roodbaars (venkel, groenten en Hollandaise saus)  17,50
Zalmfilet op Japansewijze (zeewiermosterd, mirin en groenten)  18,50
Gegrilde Wahoo-steak (Oosters gewokte groenten en frisse limoensaus)   18,50
Vlees *
Varkenshaas (gevuld met Italiaanse kaas en omwikkeld met Serranoham)  16,50
Gegrilde rib Eye van Hollands rund (gewokte groenten)*  21,50
Lamshaasje (gekarameliseerde uien in rode portsaus en gewokte groenten)  22,50
Spareribs (smoked of licht pittig, met aardappelsalade en knoflooksaus)  18,50
Biefstuk (met gebakken champignons en groenten)*  19,50
Hollandse Tournedos (met gebakken champignons en diverse groenten)*  23,50
* Keuze uit champignon-, peper of rode portsaus
Op een stokje
Varkenshaassaté (met aardappelsalade en steakhouse friet en satesaus)  17,50
Kipsaté (van kippendijen met aardappelsalade en steakhouse friet en satesaus)  16,50
Rundersaté (met aardappelsalade en steakhouse friet en satesaus)  18,50
Vegetarisch
Quiche (met mediterrane groenten en Parmezaanse kaas)  13,50
Risotto (tomaat, gegrilde paprika en bunkerkaas)  15,50
Ravioli (met varierende vulling, vraag er naar bij de bediening!)  14,50
 
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd exclusief bijgerechten.
Bijgerechten
Puntzak “steakhouse” friet (met mayonaise)  3,75
Aardappelkroketjes (met mayonaise)  3,75
Gepofte aardappel met pesto en crème fraîche  3,75
Gebakken champignons en ui  4,00
Salade Oevers  4,50
Gewokte groenten  4,50
Kids
Klein soepje (vraag naar de soorten)  3,50
Huisgemaakte pannenkoek (met stroop en poedersuiker)  5,00
Poffertjes (met boter en poedersuiker)  5,50
Kinderbord met frikandel, kroket of kipnuggets (met friet, aardappelsalade, appelmoes en mayonaise)  7,50
Kinder biefstukje (met friet, appelmoes en mayonaise)  12,50
Kinder zalm (met friet, appelmoes en mayonaise)  12,50
Kinder Spareribs (met friet, appelmoes, knoflooksaus en mayonaise)  11,50
Kinderijsje (2 bollen ijs met slagroom in een fantasiebeker voor mee naar huis)  6,50
Nagerechten
Huisgemaakt gebak (vraag naar de soorten)  3,75
Dame Blanche (3 bolletjes vanilleroomijs met slagroom en warme chocoladesaus)  6,50
Belgische wafel (met warme Amarenekersen, bolletje yoghurtijs en slagroom)  7,50
Quatro van chocolade (Hemelse modder, chocolade salami, chocoladeijs en brownie)  8,50
Appel crumble (met bolletje kaneelijs)  7,50
Kaasplankje (3 of 5 soorten kaas, vijgenbroodje en confituur) 8,50/12,50
Sharing dessert min. 2 personen p.p. 9,50

Top producten

In onze gerechten worden eersteklas ingrediënten gebruikt en we proberen de herkomst van ieder ingrediënt te achterhalen. Omdat we bewust en duurzaam inkopen zijn we gebonden aan seizoenen wat voor een heerlijke variëteit aan smaken zorgt.

Tevens hebben 
we verschillende gerechten buiten
de kaart om.